Ιστορικό

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ !!!

Οι ΑΦΟΙ ΠΡΑΝΤΙΚΟΥ με την εμπειρία και την τεχνογνωσία που τους διέκρινε, αποφάσισαν το 1981 να ιδρύσουν την εταιρία ΑΦΟΙ ΠΡΑΝΤΙΚΟΥ Ι.Κ.Ε. κατασκευάζοντας Προκατασκευασμένα Σπίτια.

Η εμπειρία, η συνεργασία καθώς και η τιμιότητα που τους διέκρινε και τους διακρίνει ακόμα όπως και η προσωπική επιστασία κατά την κατασκευή τους έφερε πολύ γρήγορα να είναι το Νο 1 στις κατασκευές ΠΡΟΚΑΤ.

Με την πάροδο του χρόνου ,οι πελάτες έγιναν ΦΙΛΟΙ και οι ΦΙΛΟΙ έφεραν καινούργιους πελάτες ,και φυσικά οι σχέσεις που αναπτύχθηκαν μεταξύ τους κατήργησαν τη λέξη ΠΕΛΑΤΗΣ και παρέμεινε η λέξη ΦΙΛΟΣ με όλη τη σημασία της λέξεις.

Και οι τέσσερις μαζί, ο ΣΤΑΥΡΟΣ, ο ΓΙΑΝΝΗΣ, ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ και ο ΑΛΕΞΗΣ, όχι μόνον δίνουν λύσεις αλλά και εξυπηρετούν τους ΦΙΛΟΥΣ (πελάτες) σε όλους τους προβληματισμούς που τυχόν έχουν.

Κι αυτό που τους κάνει να είναι μοναδικοί είναι η σχολαστικότητα σε κάθε έργο που αναλαμβάνουν Σήμερα η εταιρεία διαθέτει ένα ιδιόκτητο υπερσύγχρονο εργοτάξιο στη ΘΕΣΗ ΦΑΚΑ στον Ασπρόπυργο και σε έκταση 4000 τμ. οπού εκεί γίνονται όλες οι εργασίες. Και στο 29ο χιλ στην Νέα Εθνική οδό Αθηνών Κορίνθου, όπου εκεί εκθέτουν σ’ ένα ιδιόκτητο σύγχρονο εκθεσιακό χώρο την ποιότητα κατασκευής.

Μέλημα τους και πρωταρχικός στόχος τους είναι η σταθερή και άριστη ποιότητα των υλικών κατασκευής.Αφού η κατασκευές σε όλα τα στάδια από το Α έως το Ω γίνεται από τους ίδιους.
Γι’ αυτό οι ΑΦΟΙ ΠΡΑΝΤΙΚΟΥ είναι μοναδική στο χώρο που μπορούν και διαθέτουν άριστη ποιότητα κατασκευής σε ανταγωνιστικές τιμές.